Tant Grön filosoferar över ditt å datt!

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2015

Sverigedemokraterna och deras svans...

Av Tant Grön - 27 oktober 2015 08:37

Det har varit dåligt med politiska inlägg från mig på senare tid och det beror på att jag tycker att det finns så mycket bra politiska inlägg på nätet, i alla möjliga varianter, ändå... Men nu känner jag att jag måste skriva av mig!


Det som just nu upprör mig mer än nåt annat är alla dessa bränder i flyktingförläggningar - varande eller blivande eller eventuellt blivande. För det första är det fruktansvärt att det finns människor som har förmågan att med vett och vilje tända på byggnader - för det andra är det än mer fruktansvärt att man gör det i syfte att sabotera flyktingsmottagningen och att det faktiskt funnits människor i några av dom byggnader som brunnit.


Det är svårt att förstå hur dessa personer som tänder på, tänker! Eller tänker dom inte alls? Nån skrev nånstans om masspsykos och jag är benägen att hålla med: inom kretsarna som det här är möjligt att göra handlar det om en masspsykos. Folk hetsar varann och får det till att vara det enda rätta: ett exempel på det är morden i Trollhättan där det verkar som att mördaren var övertygad om att han gjordet nåt bra när han försökte minska invandringen!! Precis som Lasermannen... 


Jag vet att några av bränderna har orsakats av boenden i flyktingförläggningar, men om det varit olyckor eller med vett och vilje anlagda vet jag inte. Dock har en kvinna dömts för branden i Boliden - hon tände på sin egen lägenhet men säjer själv att det var en olycka: hon var kraftigt berusad vid tillfället... men eftersom man anträffat brandfarligt medel i lägenheten så döms hon för mordbrand till två års fängelse.


Vi får hoppas att fler av dessa som med vett och vilje nu anlägger brand på brand också kan hittas och dömas till flera års fängelse.


Det har även skett attentat mot dom som öppet kritiserar detta med bränderna!


Personligen hoppas jag även att SD ställs till svars för allt hetsande på nätet! SD i Lund har på sin Facebooksida lagt ut listor på eventuellt blivande boende i området och uppmanar folk att överklaga. Varför gör ett politiskt parti så? Man skulle kunna tro att det är uppvigling, om man är lite konspiratorisk av sig... eller? Uppvigling är brottsligt.
Det finns även en massa annat som SD-svansen uppmanar till på nätet: twitter och facebook och i forum. Är det inte dags att anmäla allt man ser? Är det inte dags att vanligt folk sätter ner foten? Har det inte gått för långt nu?


Experter oroar sig för brandsäkerheten i flyktingboenden och självklart ska brandsäkerheten vara god - men hur skyddar man sig mot idioterna som tänder på?


SD och dess svans varnar för att Sverige skapar oro och elände genom flykting- och invadringspolitiken, men den bistra sanningen är att det är SD och dess svans som ställer till det värsta eländet! SD och dess svans klagar på att det kostar så mycket med flyktingmottagningen, men vad kostar alla dessa bränder och hatbrott? Det verkar inte som att ens matte var deras bästa ämne i skolan! Empati vet dom inte ens vad det är...


Det är dags att sluta blunda och att inse vad SD är och vad dom för med sig! SD säjer sig vara Sverigevänner, men det Sverige dom vill ha finns inte och har aldrig funnits - SD är Sverigeovänligt! Mycket av det som Sverige har stått för under många år nu, vill SD rasera! Personligen förstår jag inte hur SD vill att Sverige ska vara... men helt klart inte Svenskt i alla fall! Sverige har i alla tider tagit emot invandrare och flyktingar och landet är faktiskt till stor del uppbyggt tack vare invandring genom tiderna. Allt från finnar och tyskar, valloner och fransmän - tidvis har befolkningen till stor del bestått av invandrade människor. Dessutom har vi haft en stor utvandring i svåra tider, speciellt i mitten av 1800-talet när det var stor svält i Sverige. Nu har vi under lång tid haft det bra i det här landet, men det känns som att SD och deras svans vill förstöra allt detta!


Jag har länge sagt att SD är ett narcissistiskt parti och det finns dom som håller med mig! Narcissister betecknas av självupptagenhet, självförhärligande och överdrivna tro på den egna förmågan. När man då fyller på med främlingsfientlighet och hat mot andra folkgrupper och religiösa grupper kan det tillsammans bli en farlig kombination, om du frågar mig. Om man kan uppmana folk till att döda, bränna och lemlästa folk, som många i SD-svansen gör, då är man farlig! Och det är svenskar som gör det här i diverse forum på nätet... trångsynta, egoistiska, vrickade, rasistiska och främlingsfientliga svenskar. Hur svenskt är det egentligen, om man nu ska använda deras egen retorik.


Och allt det här handlar inte om flyktingpolitik utan om främlingsfientlighet, rakt av! Hur kan man leva med sig själv med allt detta hat?


Polisens uppmaning

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tant Grön - Fredag 9 feb 12:08

En intressant intervju för den som har tid och lust. Det kan vara vettigt att höra vad Putin har att säja och läs gärna även kommentarerna till videon. Får hoppas att den får ligga kvar annars finns den även på Rumble.   Tucker Carlson Interviews...

Av Tant Grön - Tisdag 6 feb 08:47

Vi har ju överlag blivit itutade att grönsaker, frukt och bär, rotsaker osv är bra för oss människor för att vi ska få i oss tillräckligt med näring, fibrer osv. Faktum är att väldigt många växter av allehanda slag är giftiga. Alla Solanumväxter är e...

Av Tant Grön - Tisdag 6 feb 06:11


Belgiens bönder trappar upp protesterna!      Dramatic Scenes At EU Parliament      ...

Av Tant Grön - Måndag 5 feb 20:04


Izabela om bondeprotesterna runt om i Europa (utom i Sverige!): No Farmers - No Food - No Future     Farmer's protest in Europe - CNN     ...

Av Tant Grön - Lördag 3 feb 05:50


I denna video pratar Izabela om krigen under jorden, i tunnlar som finns överallt på vår Jord och som många har pratat om under flera år nu. När det gäller tunnlar under haven som kanske känns helt omöjligt att tro på, får man tänka att för många tus...

Translate

Fråga mig

13 besvarade frågor

Omröstning

Vad är viktigast rent konkret för dig när det gäller att skona miljön?
 Välja ekologiskt/KRAV när jag handlar mat.
 Åka tåg istället för flyg så ofta jag kan.
 Åka så lite bil som möjligt.
 Odla egna grönsaker utan konstgödning.
 Undvika allt som innehåller palmolja.
 Undvika alla sojaprodukter som inte är KRAV-märkta.
 Engagera mig i miljörörelsen.
 Vara medlem i WWF (World Wide Fond).
 Vara medlem i Greenpeace.
 Donera pengar till olika miljöprojekt.
 Välja att äta vegetarisk mat.
 Är det någon mening att göra något??
 Men... vem bryr sig???

Presentation


Tant Grön filosoferar över ditt å datt!!

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards